Dovolujeme si vás upozornit, že webové stránky amista.cz využívají cookies. Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu.

Co jsou to cookies:

Cookie je krátký textový soubor, který navštívená webová stránka odešle do prohlížeče. Soubory cookies slouží k celé řadě účelů. Cookies slouží k analýze návštěvnosti, funkčnosti nebo marketingu. Jelikož soubory cookies jsou uložené přímo ve vašem prohlížeči, nemůžeme s nimi nijak nakládat, ani je předat třetím stranám.

Analytické cookies pro měření návštěvnosti a přizpůsobení zobrazení webových stránek zpracováváme na základě oprávněného zájmu společnosti.

Souhlas jste nám případně udělili kliknutím na tlačítko "Souhlasím" v okně ve spodní části stránky. Souhlas udělujete na dobu, která je uvedena dále u jednotlivých cookies. Souhlas se sbíráním údajů souborů cookies pro marketingové účely lze vzít kdykoliv zpět. V případě, že chcete změnit nastavení cookies, doporučujeme změnit nastavení prohlížeče, lze ale využít i odkazy u jednotlivých cookies.

Jaké cookies zpracováváme a proč:

 Název

 Kdo má přístup k informacím 

Účel

Expirace

Odhlášení

 _dc_gtm_UA-xxxxxxxx-x

Cookie třetí strany/ Google

Anonymně sbírá statistické údaje pro Google Tag Manager o tom, jak se návštěvníci chovají na stránkách. 

1 minuta

Zakázat cookie

  _ga

Cookie třetí strany/ Google

Anonymně sbírá statistické údaje o tom, jak se návštěvníci chovají na stránkách. 

730 dní

Zakázat cookie

 _gid

Cookie třetí strany/ Google

Anonymně sbírá statistické údaje o tom, jak se návštěvníci chovají na stránkách. 

1 den

Zakázat cookie

 _utmz, _utma

   Cookie třetí strany/ Google

Anonymně měří návštěvnsot z vyhledávače Google.

1 den

Zakázat cookie

 Shromážděné cookies jsou zpracovány prostřednictvím:

Vezměte, prosím, na vědomí, že máte tato práva:

  • vznést kdykoli námitku proti zpracování osobních údajů;
  • požadovat po nás informace o zpracování osobních údajů;
  • požadovat po nás přístup k osobním údajům;
  • požadovat po nás opravu nepřesných osobních údajů, jejich doplnění či aktualizaci;
  • požadovat po nás bezodkladný výmaz osobních údajů;
  • požadovat po nás omezení zpracování osobních údajů;
  • požádat nás o přenos osobních údajů ve strojově čitelném formátu;
  • v případě pochybností o zákonnost zpracování vašich osobních údajů máte právo obrátit se na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Jak zakázat cookies?

Cookies se ukládají ve vašem prohlížeči, pokud je chcete zakázat pro všechny stránky, upravte si nastavení Cookies, které jsou již ve vašem zařízení uloženy, pak můžete kdykoliv smazat. Konkrétní postup pro nejpoužívanější webové prohlížeče najdete zde:

Jak zapnout cookies?

Chcete-li dát souhlas pro reklamní cookies, stačí kliknout na odkaz níže.

Zapnout marketingové cookies


Máte ke cookies dotazy? Napište nám na amista@amista.cz.

AMISTA investiční společnost, a.s.
Pobřežní 620/3
186 00 Praha 8
IČ: 27437558